sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Matonkuteita...ja Spirulinaa

Arjessa eloa tänään, vaikkakin sunnuntaina.

Naapurin kanssa oltiin sovittu matonkudetalkoista, eli kun aurinko alkaa lämmittää niin kokoonnutaan heidän takapihalleen repimään matonkuteita seuraavaa projektia varten.

Nyt se päivä koitti!

Otin lakanakassin mukaani ja suunnistin heille. Aurinko paistoi ihanan lämmittävästi. Revimme vanhoja lakanoita matonkuteiksi, juttelimme niitä näitä, seurasimme pihan elämää.

Fasaaninaaras käyskenteli pihapiirissä etsien ruokaa, asteli arvokkaasti kuin fröökynä ikään. Kuvittelimme miten hänellä olisi voinut olla pieni käsilaukku mukanaan.

Talitiaiset kävivät syömässä talipalloa ihan siinä lähellämme, eivätkä häiriintyneet meistä yhtään. Kimalaisia, kärpäsiä ja pari perhostakin näkyi.

Kissat liikuskelivat lähistöllä.

Auringon lämmöstä riisuin ensin päällystakin ja sitten villatakin ja lopulta olin teepaitasillani.

AURINKOALLERGIA!!!

Ei, kiitos mutta ei tarvitse muistuttaa! Muistan kyllä varsin hyvin aurinkoallergiani, joten levitin huivin kaulalleni!!! Olen siitä kärsinyt riittävän kauan ja joutunut pysyttelemään varjossa turhan pitkään, vaikka lääke siihen oli tarjolla. En vaan tiennyt siitä silloin.

En IKINÄ ENÄÄ HALUA aurinkoallergiaa! EI koskaan enää kutiavaa, rakkulaista ihottumaa. Ei kortisonivoiteita, ei peittäviä hattuja ja vaatteita. Se on ohi nyt. Voin nauttia auringossa olosta täysillä!

Nyt tiedän mikä siihen auttaa. Minulla on siitä muutaman vuoden kokemus takanani. Nimittäin Ecowayn Spirulina! Siinä on 34 x enemmän beetakaroteenia kuin porkkanassa! Se auttaa ihoa muodostamaan aurinkosuojan ja vaikka olisitkin vahingossa ollut auringossa liian pitkään, niin voit korjata silti tilanteen. Usein nimittäin jälkeenpäinkin otettuna Spirulina korjaa tilanteen, ja iho korjaantuu. Tämä on nähty ja koettu, eli kokemusta löytyy jos joku haluaa kuulla.

Mutta mukava päivä takana, huomenna luultavasti kasvoilla orastava rusketus :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti