sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

NETTIKURSSIT

Koska nykyisin netti on suosittu ja helppo tapa asioida, olen päättänyt ryhtyä antamaan harmonisointeja  sitä kautta myös pitämistäni kursseista. 


Eli jos sinulla ei ole mahdollisuutta tulla paikan päälle ja sitoutua esim. kahden vuorokauden kurssiin, se voidaan pitää netin välityksellä. Et ole enää sidottu aikaan etkä paikkaan.


Saat ohjeet maksun suorittamisesta sähköpostiisi ja sen jälkeen lähetän sinulle ko. kurssin aineiston. Voit tutustua siihen ensin yksiksesi kaikeassa rauhassa. Sen jälkeen otamme joko email-yhteyden tai jos sinulla on Skype käytössä, voimme keskustella esiin nousseista kysymyksistä sen välityksellä. Harmonisoinnit suoritan etänä, ja usko pois, se toimii niinkin aivan mainiosti!


Opastan sinua kaiken aikaa ja myös kurssin jälkeen sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä mieltä askarruttavista aiheista. Et jää yksinäsi näiden asioiden kanssa. 


Saat todistuksen postiosoitteeseesi.


Päivitän blogini oikeaan reunaan kaikki tulevat kurssini.


Olen Reikimaster, Enkelihoitaja ja opiskellut henkisellä tiellä päämäärätietoisesti vuodesta 2006 alkaen. Toki elämä itsessään on hyvä kouluttaja myös. Vuonna 1998 kävin myös Silvamenetelmä-kurssin, joka on mielestäni aika paljon samantyyppinen kuin Reikikin. Lisäksi teen Intialaista päähierontaa ja pidän ravitsemusopastuksia terveyteen liittyen. Siitä lisää myös sivupalkissa.


Olet tervetullut kursseilleni! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti