lauantai 7. huhtikuuta 2012


Olen käyttänyt astro.fi sivuilla olevaa astrokalenteri-palvelua kuukauden verran. Se on ollut mielenkiintoinen, ja osuvakin. Kalenterin käyttö maksaa muutaman euron. 


Tämänpäiväinen teksti on puhutteleva, ainakin siis minulle, koska se on laadittu syntymäaikani mukaan. Mutta ehkä tästä löytyy jotakin myös sinulle, tai kokeile ihan ikiomaa astrokalenteria :)

Ahdistava olo johtaa vapautumiseen

Saturnus yhtymä Saturnus
Alkaa:07.03.2012 Päättyy:21.04.2012
Voimakkuus: 3 tähteä
Noin 28-30 vuoden välein ihminen pääsee arvioimaan uudelleen suhdettaan ympäröivään maailmaan ja tällainen aika sisältää aina mahdollisuuden kokonaan uuden elämän aloittamiseen. Saturnus ilmentää kosmisen järjestyksen valvontaa yksityisen ihmisen maanpäällisessä elämässä alkaen tarkasta syntymähetkestäsi. Juuri nyt Saturnus on täsmälleen samalla kohtaa eläinradalla kuin sinun syntyessäsi. Viimeisen Saturnuskierroksen aikana (28-30v) olet rakentanut itsellesi tietynlaisen velvollisuuksien ja vaatimusten linnoituksen.
Jos ottamasi velvoitteet ovat olleet ylimitoitettuja ja rasittaneet sinua sietokykysi rajoille, niin tunnet sen nyt melkoisena ahdistuksena seinien kaatuessa päällesi yhtä lailla kotona kuin työelämässäkin. Tämän jakson aikana voit jättää taaksesi koko joukon aiemmin mukana raahaamiasi velvollisuuksia tai jatkaa saman säkin raahaamista vielä seuraavat kolmekymmentä vuotta. Sisimmässäsi olet tietoinen vapautumisen mahdollisuudesta ja se aiheuttaa muutosta helpottamaan tarkoitetun ahdistavan olon.
Et voi ajatella muuttavasi vain yhtä elämäsi osa-aluetta, sillä yhden muuttuessa kaikki muuttuvat. Nyt on kysymyksessä perustavaa laatua oleva uudelleen arviointi, joka muuttaa joko koko elämäsi tai ei mitään. Ihminen ei voi elää ilman sitoumuksia ja velvoitteita, mutta niiden tulee rakentua omista eikä muiden tarpeista, jolloin ne eivät myöskään voi käydä sinulle liian raskaiksi. Jos olet pystynyt säilyttämään ohjat omissa käsissäsi viimeiset 28-30 vuotta, niin silloin tämä aika palkitsee sinut ruhtinaallisilla uusilla haasteilla, jotka saavat kämmenesi kostumaan ja suusi kuivumaan näköpiiriisi tulevien mahdollisuuksien edessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti