tiistai 2. lokakuuta 2012

Enkelikorttien nostoa

Aloitan enkelikorttien noston. 

Käytössäni on Doreen Virtuen kortit 
Viestejä Enkeleiltäsi, 
Paranna enkeleiden avulla ja 
Jumalatar-kortit. 

Nostan pyynnöstä yhden kortin. Voit tehdä pyynnön komentoimalla tätä tekstiä tai sitten ihan yksityisviestinä emaililla energiakurssit [at] gmail [piste] com.

Jos sinulla on toive, mistä pakasta haluat minun nostavan kortin, laita se viestiin. Muussa tapauksessa käytän intuitoani.

Otan vastaan kymmenen ensimmäista pyyntöä, joille vastaan tämän viikon aikana. 

Tänä aamuna nostin itselleni Jumalatar-korteista tuon kuvassa näkyvän Aphrodite-kortin. Yllätys yllätys :) 

Kortin selitys: 


Afrodite - Sisäinen jumalatar” Herätä sisäinen jumalattaresi tanssilla, itsehoidolla ja jumalallisuutesi arvostamisella.”


Viesti Afroditelta: ”Salli sisäisen feminiinisen viisautesi ja dynaamisen kauneutesi nousta pintaan. Vaali sen voimaa ja merkityksellisyyttä. Ei ole väliä sillä, onko fyysinen kehosi miehen vai naisen, sinussa on sisäistä feminiinisyyttä, joka hoivaa ja ohjaa sinua intuitiivisten periaatteidensa mukaan. Nyt on aika tulla tietoiseksi, pitää  erinomaista huolta itsestäsi ja juhlia omaa loistavuuttasi!”

Kortin erilaisia merkityksiä:
l        Tasapainota maskuliinista energiaasi feminiinisemmällä energialla
l        Ota askelia parantaaksesi seksuaalisuuttasi
l        Nauti feminiinisyydestäsi
l        Tanssi useammin
l        Ole vastaanottavainen
l        Anna pehmeämmän puolesi tulla esille ihmissuhteissa
l        Älä piilota feminiinisyyttäsi (esimerkiksi pukeudu feminiinisemmin)

Afroditesta: Afrodite on kreikkalainen intohimon ja rakkauden jumalatar, joka yhdistetään Venus-planeettaan. Afroditen nimi tarkoittaa ”syntynyt vaahdosta” aivan kuten legenda kertoo, että hän hyppäsi esille isänsä Uranuksen kuohituista sukuelimistä, jotka heitettiin mereen. Afrodite merkitsee siten häpeämätöntä naisen  seksuaalienergiaa. Afrodite auttaa naisia tuntemaan olonsa hyväksi kehojensa ja seksuaalisuuden suhteen. Hän auttaa molempia sukupuolia kokemaan enemmän intohimoa ihmissuhteissaan ja tasapainottamaan maskuliinista ja feminiinistä energiaa.

Vastuunvapausklausuuli: Enkelikorttitulkinta voi antaa sinulle uutta näkökulmaa, lohtua tai vahvistusta moniin tilanteisiin. Muista kuitenkin, että sinä olet oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija.  "Suodata" kaikki saamasi tieto ensin oman sydämesi kautta, ennen kuin teet päätöksiä.  


8 kommenttia:

  1. Mihin päin suuntaan elämässä? Paljon uutta ja avointa, en ole varma mitä valita. Voiko kortti auttaa?

    VastaaPoista
  2. Ensimmäiseksi nousi Arkkienkeli Mikaelilta

    SELF-RESPECT
    Itsesi arvostaminen
    Arkkienkeli Mikael tukee onnellisuuden, terveyden ja runsauden tavoitteluasi neuvomalla sinua kunnioittamaan ja rakastamaan itseäsi. Tilanteessasi on joitakin toimimattomia asioita, jotka voivat vaikuttaa itsearvostukseesi. Kunnioita itseäsi, vaikka muut eivät käyttäytyisikään sinua kunnioittavalla tavalla. Ansaitset kunnioitusta muilta ja itseltäsi, koska olet Jumalan rakas lapsi (kuten kaikki henkisen totuuden mukaan).
    Rukous:
    ”Rakas Jumala ja enkelit, kiitos kun autatte minua näkemään itseni kuten tekin: rakkau- dellisin silmin. Kiitos kun kunnioitat ja arvostat minua. Ohjaa minua tekemään samoin itselleni ja suo minulle rohkeutta puhua puolestani. Pyydän sinulta suojelusta kaikkiin ihmissuhteisiini niin, että pysyn rakkaudellisten ja lempeiden ihmisten ympäröimänä.”

    Muita merkityksiä:
    Hae apua ja ohjausta itsetuntosi nostamiseen./Lähde pois karkeasta tilanteesta./Luovu käyttäytymisestä ja tavoista, joiden tiedostat olevan epäterveellisiä ja vääriä sinulle; syyllisyys tuhoaa kunnioituksen./Vaadi muilta kunnioittavaa käyttäytymistä itseäsi kohtaan.

    Nostin vielä yksisarvisilta neuvon:

    Nousi Arkkienkeli Rafael, Parantuminen ja runsaus ovat tulossa luoksesi.
    Arkkienkeli Rafael on paantamisen ja runsauden enkeli. Myös yksisarviset tarjoavat näitä ominaisuuksia. Tämän kortin saatuasi sinun kannattaa avata itsesi parantavalle voimalle ja runsaudelle.
    Voimalause: Olen avoin vastaanottamaan parantavaa voimaa ja runsautta.

    ~Kuuntele siis sydämesi ääntä, mitä ihan oikeasti haluaisit tehdä. Älä ajattele sitä, mitä kaikkea se vaatii päästäksesi haluamaasi, vaan näe itsesi jo saavuttaneena sen kaiken. Millaista elämäsi silloin on? Oletko onnellinen? Tuntuuko sinulta hyvältä? Nautitko elämästäsi? Kun teet päätöksen, universumi auttaa sinua, jos se on sydämen päätös. Asioita alkaa tapahtumaan kuin itsestään, saat opastusta ja ohjeita polullesi, sinua opastetaan saavuttamaan tavoitteesi. Toki tielle voi nousta välillä esteitäkin, mutta ota ne uusina kokemuksina, jotka kuuluvat elämän polullesi - jossain vaiheessa voit huomata, että niiden avulla pystyt kenties auttamaan jotakuta toista omalla polullaan.~

    VastaaPoista
  3. Minnekähän mahdollisesti elämä seuraavaksi vie? Päättymätön tie, mutta mitä on seuraavaksi luvassa? -nopsajalkasandra

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, kun tietäisikin, mitä seuraavaksi on tulossa? Millaista elämä silloin mahtaisi olla, jos se olisi ennalta arvattavissa. Toki ne paljon puhutut valintamme vaikuttavat asiaan. Se, mitä valitset tässä hetkessä, vaikuttaa tulevaisuudessa.

      Pyysin apua tilanteellesi tällä kertaa Jumalatar-korteilta.
      Maria Magdaleena - Pyyteetön rakkaus
      ”Rakasta itseäsi, muita ja jokaista tilannetta huolimatta siitä, miltä asiat näyttävät ulospäin. ”

      Viesti Maria Magdaleenalta: ”En ole sitä, mitä monet ihmiset ajattelevat, mutta itseni puolustaminen laskisi minut liian alhaiselle tasolle. Olen yhtä jumalallisuuden kanssa aivan kuten sinä ja päätän olla tällä tasolla. Ihmisen tuomion ja kaaoksen alemmat tasot ovat juuri sitä: alempia tasoja. Valitsen tekeväni työni korkeamman tietoisuuden tasolla, jossa rakkaus vallitsee. Täällä voidaan tehdä eniten hyvää ja kehotan sinua tekemään saman. Tietoisuus määrittää sen, missä olet. Joten keskitä ajatuksesi hyviin asioihin, joita voit löytää muissa ihmisissä ja nouse kaikkien muiden ilmentymien yläpuolelle.”

      Kortin erilaisia merkityksiä:
       Älä huolehdi siitä, mitä muut ajattelevat tai sanovat
       Paranna tämä tilanne rakkaudella
       Lähetä rakkautta heille, jotka ovat loukanneet sinua tai arvioineet sinua väärin
       Anna anteeksi itsellesi se, minkä ajattelet tehneesi tai jättäneen tekemättä
       Vapauta vanha anteeksiantamattomuus toisia kohtaan, jotta autat itseäsi parantumaan ja siirtymään eteenpäin

      Maria Magdaleenasta: Vaikka evankeliumi ei varsinaisesti kutsu Maria Magdaleenaa prostituoiduksi tai syntiseksi, monet naisvihaajat ovat kutsuneet häntä sellaiseksi. Maria Magdaleena ei kuitenkaan välitä vääristä arvioista, antaa anteeksi ilman ehtoja ja hänellä on kauniin suloinen energia. Hänen merkittävä rooli Jeesuksen kanssa, kuten evankeliumeissa on kuvattu, pitää sisällään sen, kuinka hän pesi Jeesuksen jalat, todisti hänen kuolemaansa ja oli yksi ensimmäisistä ihmisistä, joille Jeesus ilmestyi ylösnousemuksen jälkeen. On väitelty siitä, mitkä hänen muut roolinsa ovat olleet, esimerkiksi Kristuksen morsian, temppelipapitar tai vihitty. Kutsu häntä auttamaan anteeksiantamisessa ja avaamaan sydämesi enemmän rakkaudelle.

      ~Kun luet tulkintaa, älä takerru sanoihin, vaan lue sydämelläsi. Silloin sinulle avautuvat ihan erilaiset vastaukset kuin pelkkien sanojen perusteella. Keskitä tietoisuuteesi hyviin asioihin ja muista olla kiitollinen niistä pienemmistäkin ilon aiheista. Sillä tavoin ne lisääntyvät, ja löydät niitä edestäsi aina enemmän ja enemmän. ~

      Poista
  4. Elämä potkii niin suhde kuin talous.muutto tulossa entäs suhde?

    VastaaPoista
  5. Heippanen, sellaistahan se elämä välillä on. Joskus on tyyntä myrskyn edellä ja joskus taas myrskyä tyynen edellä. Paljon vaikuttaa asioihin myös omat asenteet ja miten suhtautuu asioihin.

    Mutta kyllä sinulle nousi Romassi-kortti :)
    Pyydä enkeleiltä apua, he opastavat sinua erityisin tavoin varmistaakseen, että toiveeseesi suhtaudutaan myötämielisesti. Esimerkiksi, saatat yhtäkkiä haluta ajaa/mennä johonkin paikkaan vaikkei olisi mitään järkevää syytä miksi. Ja sillä tavoin tavata hänet, jolla on merkitystä tulevaisuudellesi. Sinun pitää kenties sitoutua johonkin itseäsi kehittäviin harrastuksiin. Enkeleiden viesti saattaa tulla mistä tahansa, joten ole tarkkana ja sitoudu noudattamaan niitä. Voit kohdata tulevan kumppanisi missä vain...

    Arkkienkeli Mikaelin viesti sinulle:
    PAY ATTENTION TO YOUR DREAMS
    Kiinnitä huomio uniisi!
    Arkkienkeli Mikael on työskennellyt kanssasi yöaikaan, auttaakseen sinua päästämään irti vanhoista peloista sekä saavuttamaan uusia tasoja onnellisuuden ja rauhan kokemisessa. Hänen opetuksensa öisin on tuonut sinulle vastauksia rukouksiisi sekä rakentanut perus-taa elämäntehtävällesi. Vaikket ehkä muista näitä unia, pysyy tieto alitajunnassasi ja tulee auttamaan sinua monin tavoin. Pääset käsitykseen Mikaelin opetuksista pitämällä uni-päiväkirjaa. Pidä muistilehtiö vuoteesi vieressä ja kirjoita ylös kaikki unesta muistamasi. Pian huomaat kaavat teemoissa ja symboliikassa ja saat niistä ohjausta hereillä oloaikaan.
    Rukous:
    ”Kiitos kun peittelet minut tänään vuoteeseen yöunilleni sekä autat minua saamaan levollisen ja hyvän yöunen. Arkkienkeli Mikael, kutsun sinut uniini opettajakseni, oppaakseni ja parantajaksi. Suo minun ymmärtää tämä tilanne (kerro tarkemmin) henkiseltä tasoltaan ja anna minulle siihen ohjausta.

    Muita merkityksiä:
    Toistuvat unet puhuvat sinulle, ole kuulolla!/Toimi kunnioittaen sydämesi toiveita./Käy uniterapeutin luona tai tutustu unikirjaan./Varmista, että nukut riittävästi./Käy nukkumaan selvänä, koska kemikaalit voivat häiritä REM-untasi (syvän unen aikaa).

    Oikein hyvää jatkoa elämääsi <3

    PS. Jos olet Facebookissa, etsippä Tuulan tulkinnat sivusto, sieltä saat lisäapua kysymyksiisi. Minä käyn täällä niin harvoin, että vastauksia voi joutua odottelemaan pitkäänkin. Ainakin tällä maksuttomalla puolella.

    VastaaPoista
  6. Marjaana
    Mitä sanoo enkelit neuvoja tän hetkiseen tilanteeseen..
    Ole todella neuvon tarpeessa.
    Lämpimät kiitokset Sinulle etukäteen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi Marjaana, että vasta nyt havaitsin kommenttisi! Olen ollut lomalla ja päivittänyt blogiani tosi epäsäännöllisesti. Toivottavasti tästä enkeliviestistä on kuitenkin sinulle vielä apua:

      Shanti

      Olen rauhan enkeli; tuon sinulle uutta levollisuutta ja sileämmän tien tästä eteenpäin.

      Olet käynyt läpi pyörremyrskyn ja sielusi on väsynyt. Mielesi kaipaa rauhaa ja hiljaisuutta ja minä olen täällä auttamassa sen toiveen kanssa. Autan sinua löytämään uusia mahdollisuuksia viettää aikaa yksin, että voit lepuutttaa mieltäsi ja sydäntäsi. Tuon sielullesi levollisuuttta, jotta voit peilata mielenrauhaa, joka on todellinen jumalallinen ominaisuutesi.

      Kuten enkelit, sinä voit leijua pyörremyrskyn silmässä, joka pyörii ympärilläsi. Hengityksen ja tarkoituksesi avulla voit pysyä keskittyneenä, mitä ikinä tapahtuukaan elämässäsi. Tällä sisäisen rauhan lähteellä on parantava vaikutus. Ulkoinen elämäsi pian heijastelee sisäistä rauhallisuuttasi. Sileät tiet ovat edessäsi ja pahin on jo takanasi. Rauhallinen päätös tälle asialle on varma.

      Neuvo: Vaikeiden tilanteiden kohdatessa keskitä hengityksesi vatsaasi. Seuraa ulos- ja sisäänhengitystäsi, keskity niihin. Mikä tahansa ajatus tuleekaan mieleesi, anna sen tulla kritisoimatta tai kiinnittämättä siihen mitään huomiota, hyväksy se, ja annan sen mennä. Jatka keskittyen hengitykseesi. Voit tehdä harjoitusta aamuin illoin vaikka viisi minuuttia kerrallaan (kauemminkin sitten kun se onnistuu) ja aina tarvittaessa, halutessasi saada mielenrauhasi takaisin. Tämä on sitä "tähän hetkeen keskittymistä".

      Siunausta elämääsi <3

      Poista