perjantai 5. lokakuuta 2012

Trust

Tälle päivälle nostin kortin TRUST - LUOTTAMUS

Kortin viesti:

Usko itseesi ja usko,että Jumala ja enkelit ovat kanssasi. Pyydä heiltä apua päästäksesi peloistasi, jotka estävät sinua nauttimasta täydestä luottamuksesta. 

Enkelisi tietävät, että olet joutunut pettymään menneisyydessäsi. Nämä kokemukset ovat horjuttaneet uskoa itseesi, toisiin ihmisiin ja jopa Jumalaan. Joka tapauksessa enkelit muistuttavat sinua pitämään kiinni uskostasi. Vedettyäsi tämän kortin enkelit painottavat itseluottamuksen tärkeyttä. He tietävät,että sinä, kuten kaikki muutkin, olet tehnyt virheitä mnneisyydessäsi. Nämä virheet eivät kuitenkaan ole syövyttäneet todellista luontoasi. Jumala on yhä läsnä ja Hän on pettämätön. Enkelit pyytävät sinua luottamaan Jumalaan ja heihin. He auttavat sinua luottamaan itseesi.

****
Niinpä niin :)

Kukaan meistä ei ole täydellinen ja virheet kuuluvat elämään. Niiden ei kuitenkaan kuulu tuhota itseluottamustamme eikä meidän pidä syyllistää itseämme eikä katkeroittaa mieltämme. Olemme yksilöitä ja meillä jokaisella on oma kehityskaaremme, meidän ei tule vertailla itseämme keneenkään muuhun. Tämä on meidän tiemme, olemme rakkaita, ja meidän tulee rakastaa itseämme ja löytää ihmeitä jokapäiväisestä elämästämme.

Suosittelen lukemaan Louise L Hayn tuotantoa ja jos mahdollista kuuntelemaan hänen cd:nsä (löytyy suomenkielisenä) Minä paranen - miten luon terveyteni. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti