tiistai 25. kesäkuuta 2013

Antakee olla ;)

ANTAKAA OLLA

Kanavoinut Brenda Hoffman (
 www.lifetapestrycreations.com)
18.6.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Tämä on hämmentävää aikaa. Jotkut teistä alkavat tuntea rakkautta. Toisille tämä ehdotus on enemmän ärsyttävä kuin mukava. Haluatte osallistua tähän siirtymään, mutta on niitä, jotka suututtavat teitä. Miten kukaan voi väittää, että hekin ovat tärkeä osa tätä siirtymää? Olette edistynyt valotyöntekijä ja he jatkuvasti tekevät ja sanovat asioita, jotka vahingoittavat teitä tai muita tunteellisesti, fyysisesti tai henkisesti.

Tämä on maailmanlaajuinen siirtymä. Kaikilla on ainutlaatuinen rooli, mitä ei ehkä saa oikeutusta omassa ajattelussanne. Kenties uuvutte ajatellessanne, miten jotkut näyttävät vakaasti päättäneen tuhota maapallon ekologiset järjestelmät. Sitten on niitä, jotka raivostuttavat teitä, kun he käyttävät hyväkseen fyysisesti tai päättävät viattomien urien maaelämän. Ja entä sitten ne, jotka kertovat teille, mitä teidän pitäisi uskoa?

Kenties olette vihainen, kun ehdotamme, että ilmassa on rakkautta, sillä te ette näe, tunne tai aisti sitä. Mutta sitten toisaalta, ennen kuin sallitte itsenne tuntea rakkautta sen sijaan, että teillä on tarve puolustaa sitä, miten asioiden pitäisi olla, niin ette voi olla rakkaustaajuutta. 

Siirtymänne tapahtuu vaiheittain. Merkittävä viime vaihe sisälsi kurkistuksen sen kulman taakse, mitä voisi olla, kun huuhtelette olemustanne rakkaudessa sen sijaan, miten asioiden pitäisi olla teidän mukaanne.

Aioneita olette taistelleet "hyvää taistelua". Olette ottaneet tehtäväksenne huolehtia niistä, jotka näyttävät kyvyttömiltä huolehtimaan itsestään. Mutta toisaalta, aioneita olette myös vahingoittaneet toisia fyysisesti, tunteellisesti tai henkisesti. Te olette samanlainen - enkeli ja paholainen. Ulkopuolellanne ei ole mitään olentoa, mikä on paholainen, pelkästään edustaja elämistänne, missä esititte tuota roolia jostain syystä.

Kenties koitte yhtälön kummankin puolen, jotta voisitte valita, kumpi sopi parhaiten olemuksellenne, lopettaa karmayhteydet, valmistautua tähän siirtymään tai kehittää elämänkokemuksissanne. Sillä ei ole merkitystä, miksi tai milloin. Pelkästään sillä, että tiedätte, että te ette ole enkeli tai paholainen - eikä kukaan muukaan.

Monet teistä ovat tyytyväisiä etenemiseenne tässä elämässä - ja oikeutetusti niin. Mutta samaan aikaan teidän on oivallettava, että ne joita pidätte viallisena ja ne jotka näyttävät paholaisen inkarnoitumalta, peilaavat pelkästään sitä, mistä te ette pidä tai mitä te ette rakasta itsessänne.

Tämä on erittäin monimutkainen ajatteluprosessi. Ei niin, että te ette ole riittävän älykäs ymmärtämään sitä, vaan että tuohon ajatukseen liittyvät tunteet ovat kenties enemmän, mitä voitte ottaa vastaan tällä hetkellä. Lopulta teette sen, sillä te ette voi siirtyä uuteen rakkausenergiaan tekemättä sitä. Mutta teidän ei tarvitse tehdä niin tänään tai huomenna.

Monet teistä, jos eivät useimmat, voivat hyväksyä aiemmat tai nykyiset roolinne tässä tunnemullistuksessa, mikä on siirtymä. Ymmärrätte, että te ette ole tahraton. Samaan aikaan ette pysty ymmärtämään, miten voitte hyväksyä tuon ihmisen tai käsityksen. Kaikki on rakkautta olemuksessanne - paitsi tuo ihminen tai filosofia.

Emme ennusta rakkauden muutosjyrkkyyttä. Lopulta rakastatte sekä hyvänä että huonona pitämäänne. Tämä ei ole osittainen kokemus.

Emme soimaa teitä. Olette tehneet siirtymää syvällisemmin ja nopeammin, kuin pidimme mahdollisena. Osoitamme vain, että vaaditte äänekkäästi uuden ajan ja uuden maapallon kokemista, mikä merkitsee, että siirrytte sen luomisen yli. Opettelette, miten siinä eletään hyväksyen toiset ja heidän polkunsa, ja rakastetaan itseänne.

Monet teistä eivät rakasta itseään, koska ette ymmärrä, miten tuo ihminen, ajatus tai teko mikä saa olonne epämukavaksi, voi olla rakastava osa elämäänne, puhumattakaan maapallosta. Jatkatte uuden maan ristiretkeläisenä, vaikka haluattekin hyväksyä ne rakastavat käsitykset, jotka ovat uutta maapalloa.

Tässä ei ole kyse pelkästään sen ilmaisemisesta, mitä teidän mielestänne uuden ajan ja uuden maapallon pitäisi olla, vaan sen tuntemisesta syvällä sisällänne.

Taas kerran, monet teistä soimaavat itseään siitä, etteivät rakasta itseään ja toisia. Haluamme vakuuttaa teille, että tunnette sellaista rakkautta omana aikananne. Teidän ei tarvitse työntää itseänne tuohon rakkauteen. Eikä teidän tarvitse soimata itseänne, koska ette pysty tuntemaan sitä täysin riippumatta siitä, miten ahkerasti yritätte. Antakaa itsenne olla. Ja sitten kun todella teette sen, vihanne ja pelkonne toisia kohtaan ja kyvyttömyytenne rakastaa itseänne muuttuu luonnostaan.

Vanhassa ajassa kaikki oli työtä. Mikään ei näyttänyt virtaavan. Uudessa ajassa ja uudessa maapallossa on kyse virtaamisen sallimisesta. Jos jokin ajatus, liike tai vuorovaikutus tuntuu työltä, laittakaa se sivuun, kunnes ei tunnu. Teidän ei enää tarvitse työskennellä ajatuksen kanssa.

Monille teistä tämä saattaa näyttää vaistonvastaiselta. Virtaamisen salliminen on äärimmäisen pelottavaa. Mitä jos ette koskaan "löydä uraanne"? Miten voimme taata, että kaikki tulee olemaan hyvin?

Olemme tulevaisuudestanne, nykyisyydestänne ja menneisyydestänne. Tiedämme epäilyksettä - kuten te tiesitte lapsienne pelätessä, etteivät he oppisi koskaan lukemaan - että kaikki tapahtuu aikanaan.

Ette kenties ymmärrä käsityksiämme tai ajatuksiamme tänään, mutta tulette ymmärtämään. Ja nopein tie sen tekemiseen tässä uudessa energiassa on antaa olla. Älkää hermoilko. Älkää huolestuko. Seuratkaa vain sydäntänne ja sisäistä olemustanne ja kaikki tapahtuu teille, silloin kun on tarkoitus.

"Antakaa olla" on fraasimme nyt ja ikuisesti tässä uudessa ajassa ja uudella maapallolla. Mitään ei tarvitse pakottaa. Mikään ei vaadi huolta tai työtä. Antakaa kaiken vain virrata ja se tapahtuu. Olette jo ilmaisseet aikomuksenne siirtyä sujuvasti ja nopeasti uuteen aikaan ja uudelle maapallolle. Mitään muuta ei vaadita. Antakaa olla. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti