lauantai 14. huhtikuuta 2012

HELPPOUS TIPAHTI LUOMISSYLIINNE


Kanavoinut Brenda Hoffman ( www.lifetapestrycreations.com)
3.4.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

On aika elää ilossa ja rauhassa. Sellaiset tunteet ovat ainoita mahdollisia, silloin kun hyväksytte luomisvoimanne. Siihen saakka jatkatte sen hyväksymistä, että toiset ovat vastuussa teidän ilostanne.

Olette valmistuneet kehittyneempiin luomistaitoihin. Tämän viikon energiapurkaus - jonka on suunnitellut korkeampi itsenne ja muut kiinnostuneet olennot - siirtää teidät yli vanhan ajan luomistaidoistanne.

Monet teistä loivat vanhassa ajassa perustaidoilla. Vähän kuin ensimmäiset autot verrattuna tämän päivän autoihin. Kummatkin kulkuneuvot on suunniteltu kuljettamaan teidät paikasta toiseen - erona on vaivattomuus ja mukavuus. Näin on teillä.

Vuonna 1910 autot olivat ihme. Tänään ainoastaan ne ovat ihme, joissa on eniten tykötarpeita.

Tämän viikon energiat välittävät tietoisesti ja alitajuisesti informaatiota olemukseenne, mikä sallii teidän ja kannustaa teitä luomaan sellaisella tahdilla ja tasolla, mitä ette ole vielä kokeneet maan päällä.

Siirryttekö luomisessa vuoden 1910 autoista tämän päivän ihmemalleihin yhdessä yössä? Ette. Se olisi liikaa fyysiselle olemuksellenne. Aloitatte luomissiirtymänne helposti kulkien vuoden 1910 automalleista 1930-luvun lopun malleihin.

Kenties tällainen lupaus ei tunnu kovin jännittävältä - haluatte siirtyä nopeammin. Fyysisen olemuksenne on sopeuduttava uusiin energioihin tahdilla, mikä on oikea teille. 

Todellisuudessa ette osaa edes muodostaa käsitystä uusista luomistaidoistanne.

Mutta toisaalta, teidän ei tarvitse odottaa 80 vuotta käsittääksenne uudet luomistaitonne - se tapahtuu kuukausissa tai viikoissa.

Jotkut teistä itkevät "ei reilua". Miten tämä odotus eroaa entisestä? Avainero on luomistaitojenne taso. Ajatelkaa vuoden 1910 autojen luomista uudestaan ja uudestaan tai hyppäämistä vuoden 1930-luvun lopun malleihin. Niin tulee olemaan teillä.

Ette enää toista sitä luomistaitotasoa, jonka hyväksyitte ja jota odotitte vanhassa ajassa.

Haluamme puhua lyhyesti tarpeestanne saada toisia ihmisiä täydentämään teitä. Tämä ei ole mahdollista. Uudessa ajassa haluatte tuntea täydellisyyttä itsessänne. Kun olette täydellinen itsessänne, teistä tulee magneetti toisille samanmielisille ja samasta kiinnostuneille. Ette enää halua tyydyttää tarpeitanne vihalla, pakottamalla, pelolla tai manipuloinnilla. 

Palataanpa kohteiden luomiseen. Monet teistä ovat yrittäneet luoda unelmiaan ns. vuoden 1910 suunnitelmilla. Se ei ole enää mahdollista, sillä nuo mallit vain toistavat vuoden 1910 muotoja. On aika käyttää uusia taitoja luodaksenne uuden ajan unelmianne.

Mantrat, meditoinnit, visualisoinnit ja muu samanlainen toiminta oli osa vanhan ajan luomisrepertuaarianne. Vaikka ne ovatkin edelleen miellyttäviä, ne eivät ole enää kovin hyödyllisiä.

Mitä teidän siis pitäisi tehdä unelmienne luomiseksi? Aa - siinä on se ongelma. Odotatte, että teidän täytyy "tehdä" jotain. Eikö "tekeminen" ole vanhan ajan maskuliiniominaisuus? Uusi aika heijastaa feminiinisyyttä - olette sitten mies tai nainen.

Feminiinienergia on sallimista, ei pakottamista.

Kenties teistä tuntuu, että tämä puhe parjaa miestä. Ei parjaa. Sillä ei ole merkitystä, oletteko mies- vai naispuolinen ihminen - teitä vedetään niihin ominaisuuksiin, joita pidetään feminiinisempinä, kuten rauha, neuvottelu ja avoin kommunikointi.

Ihmisen mies- tai naispuoliset ominaisuudet eivät ole hyviä tai huonoja. Sen sijaan olette saaneet valmiiksi miespuolisten ominaisuuksien kulkusuunnan. Olette aloittamassa uutta suuntaa.

Mitä teidän tarvitsee tehdä luodaksenne uudessa ajassa? Ei mitään muuta, kuin uneksia suuria ja asettaa nuo unelmat sydämeenne. Nyt hallitseva feminiiniluovuus on vaivatonta liikkumista.

Voitte jatkaa mantroilla, visualisoinneilla ja muilla tekniikoilla, jota tuntevat mukavilta. Mutta tämä toiminta on yhtä pätevää kuin vanhan ajan miehen tuleminen raskaaksi.

Tästä viikosta eteenpäin olette kehittyneempi luoja. Sallikaa itsenne hyväksyä se. Sallikaa uskomusmallienne muuttua.

Luominen on äärimmäisen iso osa uutta aikaa - et voi kokea iloa, jos uskot ilosi riippuvan toisten teoista. Olet ainutlaatuinen ihminen, jolla on ainutlaatuiset kiinnostukset ja tarpeet. Salli tuon ajatuksen prosessoitua vähän, ennen kuin tartut luomisen uskomusjärjestelmiisi.

Miten on mahdollista luoda rauhaa ja iloa käyttäen tylsiä vanhan ajan luomistaitoja? Miten voimme ennustaa, että uuden ajan yhteiskuntanne on ilmeinen nykyelämänne aikana, jos vaatimukseen sisältyy kärsivällinen luominen yksi kohde kerrallaan mantroilla ja samanlaisilla ulospäin suuntautuvilla toimilla?

Uusi aika ja helppous ovat synonyymejä. Tämän viikon energia pudottaa tuon helppouden luomissyliinne. Sallikaa sen olla. Sallikaa itsenne tutkia uusia luomistaitojanne ja sivuuttaa ne luomismallit, joita olette käyttäneet aioneita.

Ilo, rauha, helppous ja hauskuus - ainoa uskomus minkä tarvitsette. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Niillä näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni. En kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti