perjantai 21. syyskuuta 2012

Tervetuloa etäkursseille!



Syksy on saapunut. Toivottavasti aurinkoisia päiviä on kuitenkin vielä paljon jäljellä. 

Kesällä ladattiin akkuja, liikuttiin paljon ja kerättiin luonnon energiaa talven varalle :) Kuka mitenkin. Sateisina ja pimeinä iltoina voimme piipahtaa muistoissamme ja ladata lisäenergiaa niistä. 

Monille syksy tarkoittaa myös sitä, että on aikaa enemmän omalle sisäiselle elämälle. Jotkut rientävät kursseille ja uusiin harrastuksiin, ja niinhän sen pitääkin olla. Jokainen harrastaa sitä, mihin mieli vetää. 

Joidenkuiden mieli vetää tutkimaan omaa sisäistä itseään. Ehkä on miettinyt, miksi käyttäytyy eri tilanteissa eri tavoin, miksi jokin kohtaaminen herättää tunteita enemmän kuin toinen. Tai haluaisi vain pitää huolta itsestään, niin fyysisesti kuin henkisestikin.

Henkiselle tielle voin tarjota apuvälineitä.

Pidän Reiki I ja Reiki II kursseja Kouvolassa ihan fyysisesti 
ja etäkursseja netin välityksellä seuraavista aiheista:
  • Kundaliinireiki
  • Gold Reiki
  • Purple Reiki
  • Golden Shakti
  • Violetti Liekki Reiki
  • Hopeanviolettiliekki Reiki
Etäkurssin voit käydä, olit sitten missä tahansa. Jos Sinulla on netti- tai puhelinyhteydet, se onnistuu! Saat kurssimateriaalin joko sähköisesti tai postitse. 
Voit tutustua siihen ennen aktivointeja. Saat ohjausta kurssin ajan ja myös sen jälkeen. Jos en johonkin kysymykseen osaa vastata, selvitän sen mahdollisuuksien mukaan. Kaikkiin kysymyksiin ei aina saada vastausta. Omaa intuitiotaan kannattaa kuunnella, sieltä saa juuri ne vastaukset, mitä tarvitsee. 

Jokaisella meistä on oma polkumme, joten yhtä ainoaa oikeaa vastausta ei välttämättä samalla tavalla löydy, kuten vaikka matemaattisen tehtävän suorituksessa. 


Kundaliinireiki

Usein kysytään, miten Reiki ja Kundaliinireiki eroavat toisistaan. En osaa antaa tarkkaa vastausta. Siinä ei käytetä symboleja. Energia virtaa samalla tavoin kuin Usui Reikissäkin. Kundaliinireiki avaa hellävaroen kundaliinienergiaamme, se on tietenkin erona. Säännöllisesti harjoitettuna toki Reikikin tekee sitä. 

Kundaliinireikissä pääset heti käyttämään kaikkia "työvälineitä", eli myös kaukolähetys on käytössäsi heti. Itse henkilökohtaisesti uskon, että se on käytössämme, vaikkemme olisi saaneet minkäänlaisia vihkimyksiä. Vai mistä johtuu se, että ajateltuamme jotakuta ystäväämme, hän saattaa soittaa meille melkein välittömästi? 

Kun ajattelemme hyviä ja myönteisiä asioita ihmisistä; kyllä se ajatus lähtee liikkeelle ja saavuttaa kyseisen henkilön. Näin minä uskon, jokainen voi punnita asioita omassa mielessään, ja toimia sen mukaan. 

Kundaliini Reiki on tekniikaltaan helppo, tehokas energiahoitomuoto sekä henkisen kasvun menetelmä. Aktivointiprosessi avaa ja voimistaa kehosi energiakanavia puhdistaen samalla kehoasi energiatukoksista. Mahdollistaen näin parantavien Reiki-energioiden virtausten lävitsesi. 

Voit alkaa käyttämään Reiki-energiaa heti saatuasi ensimmäisen aktivoinnin.  
Kundaliini Reiki on myös voimallinen oman kasvun edistäjä. Aktivoinnit ja oman itsensä hoitaminen Kundaliini Reikin tarjoamin mahdollisuuksin puhdistavat ja tasapainottavat omia energioita ja energiakeskuksia tehokkaasti. Meditaatio ym. harjoitukset kuuluvat olennaisena osana Kundaliini Reiki menetelmään.  

Vaikka tämän Reiki muodon nimi on Kundaliini Reiki, se ei tarkoita sitä, että aktivointi automaattisesti nostaa aktivoitavan Kundaliini energian. Aktivoinnin antaja ei nosta aktivoitavan henkilön Kundaliini energiaa eikä pakota sitä nousemaan. Aktivointi etenee aina henkilön omien lähtökohtien mukaan, siinä laajuudessa mitä henkilö kykenee ottamaan vastaan. Aktivoinnissa ei pakoteta mitään vaan kaikki mitä siinä tapahtuu, tapahtuu vain siinä määrin miten se luontevasti ja pakottamatta on mahdollista. Chakrat ja kanavat aukeavat vain siinä määrin kuinka ne luonnollisesti ja pakottamatta aukeavat.

Kundaliini Reikissä on 9 aktivointia, joista ensimmäiset kolme muodostavat yhden kokonaisuuden ja loput toisen kokonaisuuden.

Kundaliinireikin tai Reikikurssin jälkeen voit ottaa vielä seuraavat aktivoinnit.

Gold Reiki 

Lempeä, rakkaudellinen ja "äidillinen" energia. Tuo iloa, valoa, rakkautta ja rauhaa elämään. Sillä voi myös suojautua muiden negatiivisia energioita vastaan. Sopii hyvin tunne- ja mielen alueen ongelmien, pelkojen, negatiivisuuden yms. hoitoon. Gold Reiki "kultaisena" Reikinä sisältää myös kullan parantavia ominaisuuksia. Gold Reikiä käytetään samalla tekniikalla kuin Kundalii Reikiäkin. Sitä voi käyttää yksin tai yhdessä muiden energioiden kanssa.  
Gold Reikissä on 6 aktivointia.

Purple Reiki

Purplen sanotaan olevan tehokas tukkeutumien ja lukkiutumien avaaja. Voit kokeilla laittaa Purple Reikiä eri kohtiin kehoa huomataksesi eroja energian virtauksissa. Voi käyttää joko yksin tai muiden reiki-energioiden kanssa. 
Purple Reikissä on yksi aktivointi.

Golden Shakti

Tämän energian aktivoinnit täydentävät aikaisempia aktivointeja, tasapainottava ja vahvistavat kaikkia energiakehoja ja maadoittavat energiaa.  Tasapainottaa chakroja ja meridiaaneja.  Golden Shakti auttaa ratkaisemaan negatiiviset ja tarpeettomat kytkennät. Nopeuttaa sydänkeskuksen kasvua. 
Golden Shaktissa on 6 aktivointia.

Violetti Liekki Reiki

Violettiliekki on jumalallisen rakkauden liekki, joka kuluttaa tai muuntaa kaiken mikä on epätasapainossa. Violettiliekin säännöllinen käyttö muuttaa värähtely- eli tietoisuuden tasoa ja saa ihmisessä aikaan muuntumisen. Voit kutsua Violettiliekkiä toimimaan itsessäsi ja ympärilläsi. Kun käytät Violettiliekkiä päivittäin, alat pikku hiljaa tasapainottaa elämässäsi mukana olevia tasapainottomia energioita tästä ja edellisistä elämistä. 

Violettiliekki on ikään kuin pyyhekumi: kun käytät sitä riittävän kauan, voit poistaa elämänpolultasi kaiken sen, mikä ei ole puhdasta valoa. Tämä ei tarkoita vain karman muuntamista, vaan se muuntaa energiavärähtelyä sekä poistaa epäsointuisat ja väärät ominaisuudet niin että ne eivät enää ole olemassa. 

Violetti reiki symbolit lisäävät energiaa vahvasti. Violettireiki sisältää yhteensä 40 symbolia neljällä eri tasolla. Edellytyksenä kurssin käymiseen on se, että sinulla on kokemusta kaukohoidoista. 

Hopeanvioletti Liekki Reiki 

Hopeanviolettiliekki on korkeasti värähtelevä henkinen energia. Se on heille, jotka kuulevat yhteisön tai henkisen palveluksen kutsun ihmiskunnalle. Se tarjoaa meille mahdollisuuden päästä ylitse itsekkyydestämme ja egon mahdista. Muuntaa karmaa, puhdistaa menneistä ja auttaa itsetuntoamme. Hopeanvioletti Liekki Reikissä on yksi aktivointi.


Lisätietoja kursseista, hinnoista ja maksujärjestelyistä saat minulta 
emailitse energiakurssit [at] gmail [piste] com 


******

Huom! Suurinta osaa näistä etäaktivoinneista voit saada myös ilmaiseksi Internetin kautta. Kannattaa tietysti  miettiä, miltä lähteeltä niitä vastaanottaa. Myös Reiki I ja II kursseja ja aktivointeja löytyy Internetin kautta. Ole yhteydessä aktivointien suorittajaan ja keskustele hänen kanssaan mieltäsi askarruttavista asioista. Kysele kursseista ja varmistaudu, että saat manuaalit ja todistuksen ja tarvittaessa myös ohjausta kurssin suorittamisen jälkeen.

Pidätän oikeuden mahdollisiin muutoksiin ylläolevaan tekstiin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti