keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Minkä värinen on sisäinen itsesi nyt?

MINKÄ VÄRINEN ON SISÄINEN ITSESI NYT?
 
Kanavoinut Brenda Hoffman (
www.lifetapestrycreations.com)
5.2.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 

Rakkaat ystävät,

Olette ehkä oppineet, että kehomuotonne tai kommunikointijärjestelmänne voi olla erilainen tulevaisuudessa. Kumpikin on täsmällinen indikaattori siitä, mitä tapahtuu. Mutta nyt haluamme kuvata muutoksia olemuksessanne. Sillä ennen kuin nuo ulkoiset asiat ovat selviä, sisäiset muutokset ovat välttämättömiä.

Olette oppineet, miten päästä "käsiksi" enkeleihinne, korkeampaan itseenne, sisäiseen olemukseenne - kaikkiin uuden olemuksenne henkisiin ja tunne-elementteihin. Taatusti että välttämättä tunne taitavanne pääsyä noihin olemuksenne osiin, mutta tiedätte sen mahdolliseksi ja olette luultavimmin kokeilleet ainakin yhtä tekniikkaa kuluneina vuosina. Nyt on aika keskittyä fyysiseen olemukseenne.

Sisäinen fyysinen kehonne muuttuu nopeasti ja saa monet teistä raportoimaan päänsärystä, vatsanpuruista tai muista samanlaisista vaivoista. Tai kenties teillä on ollut hiljattain flunssa, vilustuminen tai särkyä jossain päin olemustanne. Kaikki ovat indikaattoreita kehonne muuttumisesta.

Älkää tietenkään vähätelkö vaivojenne puhumisesta terveydenhoitomaailman kanssa. Nykyinen lääketieteellinen tieto on suuri osa tätä siirtymää. Sillä ilman menneen vuosisadan lääketieteen saavutuksia, teillä ei olisi yhtä paljon vapautta tutkia uutta maailmaanne. Maslowin tarvehierarkia kuvasti tätä elämän perustarpeiden - ruoka, vesi ja suoja - tyydyttämiseksi, ennen kuin itsensä toteuttaminen voi alkaa.

Jos pelkäisitte, että te ehkä kuolette tai elämäänne rajoitetaan polion, tulirokon, kurkkumädän, epilepsian, tuberkuloosin ja niiden muiden sairauksien vuoksi, jotka eivät enää ole suuri huolenaiheenne, teillä olisi vähän kiinnostusta uuteen aikaan. Lääketieteellisen maailman vähättelyn sijasta oivaltakaa, että aivan kuten kuljetuksen (auto, lentokone) ja kommunikointijärjestelmien (internet, kännykkä) osalta, kehitysaskeleet kaikilla tasoilla kannustavat teitä osallistumaan tähän itsensä toteuttamisen siirtymään.

Tämä ei tarkoita, että teidän täytyy palvoa mitään keksintöä tai lääketieteen löydöstä, vaan teidän täytyy antaa kaikille niille oma ansio tässä upeassa siirtymässä.

Palataanpa sisäiseen olemukseenne. Kenties ette pysty täysin arvostamaan muutoksia DNA:ssanne ja soluissanne. Useimmilla teistä ei ole instrumentteja näiden muutosten tarkkailemiseen. Tiedätte tuntevanne eri tavalla toisinaan, mutta ette voi mitata tai havaita, miten tuo erilainen tunne on indikaattori kehonne muuttumisesta.

Eräs indikaattori on - jos tarkkailette sitä - että veri auttaa sisäisten muutostenne harmonisoimisessa luomalla värähtelyjä, harmonioita ja värejä, joita tarvitaan nopeuttamaan sisäisiä fyysisiä muutoksianne. Kuten puhuimme internetin Creation Energies -ohjelmassamme tällä viikolla, veressänne vaikuttaa ehkä olevan erilainen sävy tai väri - vaihdellen sinisistä keltaisiin ja ruskeisiin. Punainen pysyy veren perusvärinä, mutta eri sävyt indikoivat, mitä sisäiseltä fyysiseltä olemukseltanne tuntuu puuttuvan tämän siirtymän aikana.

Pysyykö verenne uuden värisenä? Kenties tai kenties ei. Fyysisellä kehollanne on aina ollut kyky uusiutua, vaikkette ole käyttäneetkään noita taitoja aioneihin.

Monille teistä on tuttuja ulkoisen fyysisen olemuksenne väri- ja harmoniaterapiat. Olette nyt avaamassa henkilökohtaisen "lääkepakkauksenne" sisäisen olemuksenne harmonisoimiseen.

Miten on mahdollista, että laajennatte DNA:tanne, muutatte solurakennettanne ja kuitenkin säilytätte saman verityypin ja -virtauksen, mitä vaadittiin vanhan ajan fyysisen olemuksenne kannalta?

Te muututte. Tämä fraasi pätee olemuksenne jokaiseen atomiin. Vaikka olemmekin puhuneet solumuutoksista, monet teistä eivät ole ymmärtäneet, että solumuutoksenne vaativat täydellistä fyysistä, henkistä ja tunnepuolen rukkausta. Ette voi säilyttää vanhan ajan olemustanne uuden ajan maailmassa.

Ette ole yksin tällaisessa muutoksessa - olette vain ensimmäisten joukossa tekemässä sitä.

Monet teistä ihmettelevät, onko uusi kehomuotonne erilainen kuin nykynormi. Tällaiset ajatukset eivät ole tarpeellisia tai edes ymmärryksen ulottuvilla tällä hetkellä.

Teidän täytyy piitata vain siitä, että sisäinen olemuksenne muuttuu nopeasti mukautumaan uusiin DNA-säikeisiinne ja uuteen solurakenteeseenne. Tähän muutokseen voi sisältyä erilainen verisävy, erilainen ruuan ja juoman kulutus, erilaiset kiinnostukset ja erilainen levontarve. Tämä ei ole mikään "alkeistason" muutos. Todellisuudessa fyysinen olemuksenne käy läpi enemmän muutoksia kuin murrosiässä tai raskausaikana. Muutos on täydellinen ja pysyvä.

Tällaisten toteamusten tarkoitus ei ole pelästyttää teitä, vaan informoida, että te muututte fyysisesti. Ja näin tarpeenne, kiinnostuksenne ja sisäinen fyysinen olemuksenne tulevat olemaan erilaisia.

Älkää huolestuko siitä, että lääkäri ilmoittaa teillä olevan epätavallisen väristä verta, DNA:n lisäsäikeitä ja muita fyysisiä muutoksia. Ellei terveydenhoitohenkilöstö ole valotyöntekijöiden edistynyttä joukkoa, he havaitsevat vain sen, mitä ovat aina nähneet. Heidän havaintonsa ovat samanlaisia kuin tarinat Amerikan alkuperäiskansoista, jotka eivät aluksi nähneet eurooppalaisia laivoja, sillä heillä ei ollut historiallista perspektiiviä ymmärtää noiden alusten merkitystä. He eivät voineet hahmottaa sellaista, mitä he eivät ymmärtäneet tai odottaneet. Näin on terveydenhuoltohenkilöstönne kanssa.

Tietysti ilmeinen kysymys on: mikä muu olemuksessanne muuttuu? Emme voi kertoa teille muita yksityiskohtia kuin, että veri, solut ja DNA ovat erilaisia ja muuttuvat mukautuakseen valotyöntekijäolemuksenne. Muut muutokset ovat spesifisempiä omalle roolillenne - aivan kuten on totta, että kehonrakentajat kehittävät eri lihaksia, mitä vaaditaan pitkän matkan pyöräilijältä tai olympiauimarilta.

Älkää pelätkö fyysisiä muutoksia. Nauttikaa niistä, sillä olette valontyöntekijä, joka luo kehoa, mikä mukautuu parhaiten uuteen rooliinne. Fyysinen kehonne ei ole enää koskaan sellainen, kuin se oli. Ettekä toivoisikaan sen olevan, sitten kun olette saaneet muutoksenne loppuun.

Kehomuutoksenne eivät ole rangaistus, vaan lahja teiltä ja universumeilta sille valotyöntekijälle, joka olette. Niin olkoon. Aamen.

 
-----------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti