maanantai 11. helmikuuta 2013

Olen kiitollinen, mutta....

OLEN KIITOLLINEN, MUTTA MILLOIN TÄMÄ MUUTTUU?
 
Kirjoittanut Jennifer Hoffman (
enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 6.2.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kysymys:
Rakas Jennifer, kuluneet vuodet olen ollut tietoinen ja kiitollinen ja se on muuttanut elämääni. Olen nyt läsnäolevassa hetkessä ja pysyn positiivisena. Mutta tarvitsen uuden työpaikan, elämäntilanteeni ei ole ihanteellinen ja rahat hupenevat. Vaikka tiedän, että on parempi pysyä positiivisena ja olla kiitollinen siitä, mitä on, en tiedä, miten jatkaa. Kun työpaikkoja hakiessa torjutaan koko ajan ja näkee rahojen hupenevan, on vaikeampaa ja vaikeampaa pysyä positiivisena aina. Miten muutan tämän olematta epäkiitollinen?
 
Jenniferin vastaus:
Kun luen kysymystäsi, minusta tuntuu, että olen mukana orkesterissa, joka soittaa Titanicin kannella. Minusta tuntuu, että sinun on aika löytää soutuvene. Olet sekoittanut arvostuksen vastuullisuuteen ja kiitollisuuden arvoon. Samalla kun on upeaa arvostaa läsnäolevaa hetkeä, on myös parasta käyttää tuo informaatio seuraavan askeleen ponnahduslautana. Olet vastuussa sen luomisesta, mutta olet myös vastuussa sen muuttamisesta eikä tämä puutu mitenkään kiitollisuuteen ja arvostukseen. Sinun on pystyttävä arvostamaan sitä oppituntina, mutta sitten ottamaan vastuu sen muuttamisesta ryhtymällä toimeen. Olet jumissa kiitollisuudessa ja toimimattomuudessa ja jos et kiskaise ylöspäin nopeasti, menet ns. "pohjaan laivan mukana".
 
Et löydä työpaikkaa tällä hetkellä, koska vaikka olet kiitollinen tilanteesta, et näe sen olemassaolon todellista syytä: opettaa sinulle omata arvostasi ja itsearvostuksesta. Tunnusta, miten pelokkaalta ja rajoittuneelta sinusta tuntuu tässä tilanteessa, mutta älä ole kiitollinen siitä. Oletko vihainen itsellesi ja pelkäät olevasi täysin voimaton? Onko tätä tapahtunut sinulle ennen? Tuntuuko sinusta vaikeammalta ja vaikeammalta tuntea itsesi arvokkaaksi ja jonkin paremman arvoiseksi, kun katselet rahojen hupenevan? Kun haet työpaikkaa, tunnetko epätoivoa ja olet siinä pisteessä, missä otat mitä tahansa, vaikkei se olisikaan oikea sinulle?
 
Ensimmäinen askel pysäyttää on vuoto ja tarkoitan sitä energiatasolla. Lakkaa olemasta kiitollinen siitä, että olet persaukinen ja työtön. Ole sen sijaan kiitollinen arvon ja itsearvostuksen oppitunnista, ota vastuu sen luomisesta ja ala sitten ilmaista aikomusta siitä, mitä haluat sen sijaan. Tämä voi kääntyä hetkessä, mutta ei ennen kuin voit uskoa, että ansaitset saada upean työn, rahaa, satumaisen elintilanteen ja olla turvassa ja onnellinen elämässäsi. Ole kiitollinen näistä asioista, vaikkei niitä ole vielä elämässäsi, koska se vetää niitä puoleesi.
 
Tiedän sen kuulostavan typerältä - miten voi olla kiitollinen siitä, mitä ei ole? Mutta jos et luo energiatilaa sille, et muuta tilannettasi lähiaikoina ja tarvitset sen muuttumista nyt. Hyväksy vastuu siitä, mitä olet luonut, koska se peilaa arvoasi ja itsearvostustasi ja myös menestymispelkoasi. Tunnusta nyt, että haluat jotain muuta. Jos vain istuskelet kiittämässä universumia persaukisuudesta ja työttömyydestä jähmettynyt hymy kasvoillasi ja toivoen, että olemalla kiitollinen siitä universumi astuu sisään ja muuttaa sen puolestasi, sitä ei tapahdu.
 
Tunnusta, että loit tämän, koska et pyytänyt enemmän tai et uskonut ansaitsevasi enemmän. Pyydä nyt paljon enemmän ja usko, että ansaitset saada sen (tässä voi tapahtua vähän teeskentelyä, mutta kaikki on joka tapauksessa harhaa) ja käytä affirmaatioita tai jonkinlaista positiivista vahvistusta pitämään sinut harmoniassa tuon aikomuksen kanssa. Hae työpaikkoja, joihin olet pätevä ja joita oikeasti haluat, älä niitä, jotka luulet voivasi saada. Näe itselläsi paljon rahaa - ruokaa talossa, vaatteita, rahaa vuokraan ja kaikkea muuta, mitä haluat. Näin luot sitä.
 
Onko tilanteesi kiireinen? Usko sitten, että ratkaisu tapahtuu välittömästi (universumissa ei ole aikaa) ja salli sen tapahtua. Ihmeet ovat pelkästään energiamuutos tasolta toiselle. Sinä olet persaukisella työttömyystasolla. Hankkiudu rikkaalle työntekemistasolle muuttamalla kiitollisuutesi fokusta. Voit luoda mitä tahansa elämääsi, mutta sille on oltava tilaa ja tällä hetkellä energiatilassasi on kiitollisuus siitä, että olet persaukinen ja työtön. Ilmaise aikomus siitä, mille haluat luoda tilaa - uudelle voimakkaammalle, hyvinvoivalle ja työssä käyvälle itsellesi - usko sen tapahtuvan ja ole sitten valmis vastaanottamaan ja se tapahtuu.

 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti