perjantai 26. heinäkuuta 2013

Violetti Liekki


VIOLETTI LIEKKI

Violetti Liekki on jumalallisen rakkauden aktiviteetti, joka kuluttaa tai muuntaa kaiken, mikä on vähemmän kuin täydellistä. Sen säännöllinen käyttö muuntaa värähtely- eli tietoisuuden tasoasi ja tuo muuntumisen. Voit kutsua Violettia Liekkiä toimimaan itsessäsi ja ympärilläsi. Voit tasapainottaa elämäsi tilitystä, sovittaa karmaasi vielä ollessasi fyysisessä kehossasi, muuntamalla epäsointuvat energiat tästä ja aikaisemmista elämistäsi. Violetti Liekki kulkeutuu kehon soluihin ja atomeihin sekä mieleen, tunteisiin, alitajuntaan ja muistiin. Se muuntaa negatiivista karmaa positiiviseksi, parantaa tunneperäisiä ongelmia sekä yleisesti nuorentaa ja virkistää ihmistä.
Violetti Liekki työskentelee kaikissa ihmisen neljässä kehossa, joita ovat fyysinen keho, toive eli astraalikeho, joka sisältää tunteemme, mielen keho, joka on tietoinen mielemme ja eteerinen eli muistikeho, joka sisältää muistot kaikista aikaisemmista elämistämme. Violetti Liekki ei vain ympäröi ja poista jätteitä, vaan se muuntaa ne puhtaan valon energiaksi. Se kuluttaa ja muuntaa kaiken, mikä on vähemmän kuin täydellistä. Violetti Liekki muuntaa värähtelyn toiminnan ja poistaa epäsointuiset sekä väärät ominaisuudet siten, ettei niitä enää ole olemassa.
Kun Violettia Liekkiä kutsuu, se laskeutuu henkisenä energiana ja tuo sydämeen armon, anteeksiannon, oikeuden, vapauden ja muuntumisen. Visualisointi auttaa henkisessä työssä. Suurin osa ihmisistä ei näe Violettia Liekkiä, mutta kun sulkee silmänsä ja keskittyy, voi joskus "nähdä" Violetin liekin toiminnassa sisäisellä silmällään. Violetti Liekin käyttämiseen ei tarvita aktivointia tai vihkimystä, vain tietoisuus liekistä ja mielikuvitusta!
Voit laittaa violetin liekin puhdistamaan myös huoneen tai tilan olematta itse paikalla; vain kuvittelet kuinka liekki lähtee kulkemaan nurkkia ja seiniä pitkin.

Elisabeth Clare Prophet   on kirjoittanut kirjan violetti liekistä
Violetti liekki
Lumina Ay 2000

Tässä Ultra-lehden arvostelu kirjasta:
Violettiliekki etsiytyy hoitamaan eripuraa aiheuttavia ongelmia, jotka juontuvat varhaislapsuudesta ja aikaisemmista inkarnaatioista ja ovat iskostaneet tietoisuutemme niin syvään juurtuneita tapoja, että niitä on ollut vaikea horjuttaa elämä toisensa jälkeen."  Saint Germain

Prophetin kirjan kautta on meillä taas yksi tapa muuttaa ajattelutapaamme ja elämäämme positiivisempaan suuntaan. Tämäkin keino on vanha ja salattu aikoinaan, ja vasta, 1900 luvulla tietoa on paljastettu suuremmalle yleisölle.
Kirja kertoo erilaisten dekreiden mahdollisuuksista avata elämämme violetille liekille ( = henkinen energia ) ja sen tuomille muutoksille. Dekreet ovat kuin mantroja, rukouksia tai hokemia joita toistetaan joka päivä. Niitä voi käyttää myös ns. Hätätapauksissa, mutta paras vaikutus on jos varaa niiden tekemiseen 15 min päivässä, rauhallisessa ympäristössä. Kirjan lopussa on selkeät 9 askelta, joita tulisi noudattaa kun dekreitä
käyttää. Siltä löytyy myös erilaisia dekreitä eri tarkoituksia varten. Kolmas askelma jäi erityisesti mieleeni, siinä kehotetaan pyytämään suojausta ennen kuin alkaa käyttämään violettiliekkiä. "Mestarit opettavat, että kun synnytämme lisää valoa, pimeys etsiytyy sen luokse kuin kohti magneettia. Tämän vuoksi on oma aura on tarpeellista sinetöidä valkoisen tai sinisen suojaavalla energialla."

Suojauksesta muistuttaminen on todella tärkeätä, se unohdetaan liian usein kun oikein innostutaan kaikesta uudesta. Kirjassa on monia esimerkkejä, joissa violettiliekki on auttanut selvittämään mennyttä karmaa, sairauksia etc. Olen iloinen, että näin vesimiehen ajalla meille avautuu monia mahdollisuuksia selviytyä elämässä. Mikään näistä mahdollisuuksista ei ole toistaan parempia tai huonompia. Mikä tapa sopii  kenellekin.
Violettiliekki ja dekreet ovat yksi monista mahdollisuuksista, joista meidän on tuntojemme, vaistojemme ja kokeilun avulla valittava se oikea - itsellemme.
Itse koen, että dekreet ovat hieman liian monimutkainen tapa olla yhteydessä elämän voimaan – rakkauteen ( millä nimellä sitä kukin kutsuukin) mutta unohtamatta tärkeintä; monia violettiliekki on auttanut ja monia varmaan tulee auttamaan tulevaisuudessa. Tässä lopuksi kaikessa lyhykäisyydessään tuntemuksia violetista liekistä:

"Kun alat käyttää violettiliekkiä, saat tuntea iloa, keveyttä, toivoa ja uudenlaista elämää ikään kuin oman olemuksesi aurinko olisi hävittänyt alakuloisuuden ja masennuksen pilvet.

Violettiliekki antaa anteeksi ja vapauttaa, kuluttaa ja muuntaa. Puhdistaa menneisyyden karmaa, (siten tasapainottaen velkaasi elämälle) tasapainottaa energian virtausta sinun ja toisten ihmisten elämänvirtojen välillä ja vie sinut rakastavan jumalan käsivarsille."   El Morya

Kirsi Voutilainen


Teen Violetti Liekki Reiki vihkimyksiä etänä. Saat manuaalin sähköpostiisi, jonka jälkeen sovimme päivät, jolloin etävihkimysten vastaanottaminen sopii sinulle parhaiten.

Kaikki neljä tasoa kerralla 90 €, taso kerrallaan 25€/taso. 



Todistus vihkimysten vastaanottamisesta lähetetään sähköpostiisi (sisältyy hintaan) tai postitse (5 €).


Lisäohjausta symbolien käyttämiseen tarvittaessa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti